Background
aftership

Tracking

Programari de seguiment d'enviaments

Un seguiment proactiu d'enviaments que fa les delícies dels vostres clients, redueix els bitllets de WISMO i optimitza el rendiment del vostre lliurament.

Reserva una demostració

Portadors 1,032 en una integració

fedex
dhl
ups
ems
china post
chilexpress
pdp
usps
usps

Confiança de les marques més grans del món

deliver the tracking experience your customers expect

Els minoristes i els compradors necessiten una millor visibilitat dels enviaments

Un cop els clients hagin fet clic al botó "comprar", la seva única preocupació és el seu paquet. On és? Quan arribarà? És segur? Però les actualitzacions disperses, els incidents d'enviament i les arribades endarrerides només oferiran una cosa: clients insatisfets i agents de suport desbordats.

AfterShip Tracking, amb la confiança dels principals minoristes del món, permet actualitzacions de lliurament proactives i automatitzades que destaquen la vostra marca. Resoldre les excepcions abans que els clients s'adonin i obtenir informació sobre el rendiment de l'enviament per optimitzar la vostra estratègia de transportista a llarg termini a mesura que la vostra taxa de retenció i NPS creixen amb el pilot automàtic.

Eines de seguiment automatitzat d'enviaments que fomenten la fidelització dels clients

 • Oferiu una experiència de marca amb comunicació proactiva per fidelitzar els clients.

  3,2x

  visualitzacions per comanda a la pàgina de seguiment de marca

  Característiques clau

  Pàgina de seguiment de marca

  Feu que els clients tornin al vostre lloc web amb una pàgina de seguiment al vostre propi domini, al vostre propi ecosistema. Dissenyeu-lo amb els vostres propis actius de marca per a un viatge de comprador perfecte.

  Notificacions basades en regles

  Redueix l'ansietat dels clients i crea anticipació amb notificacions en temps real quan s'actualitza l'estat de la seva comanda. Creeu fluxos de comunicació automatitzats amb plantilles personalitzables.

  Canals de missatgeria flexibles

  Envieu notificacions personalitzades a través dels canals preferits pel client, com ara el correu electrònic, SMS, WhatsApp i Facebook. Delecteu els clients amb compromisos positius en múltiples punts de contacte.

  Recollida de comentaris Shipping

  Abordeu i solucioneu de manera proactiva experiències de lliurament desafortunades. Permet als clients oferir comentaris en el moment adequat, abans que augmentin les frustracions a les xarxes socials.

  Suport multi-idioma

  Amplieu-vos ràpidament a noves regions amb les actualitzacions d'enviaments traduïdes automàticament a les pàgines de seguiment de la marca i les notificacions. Oferiu una experiència d'idioma nadiu als vostres clients de tots els països.

  Recomanacions de producte

  Augmenteu els ingressos mitjançant la venda creuada als compradors amb recomanacions de productes a les seves pàgines de seguiment i notificacions. Seleccioneu productes vosaltres mateixos o deixeu que la nostra IA ofereixi opcions rellevants.

 • Característiques clau

  Tauler de visibilitat de l'enviament

  Consulta tots els teus enviaments en un portal centralitzat i filtra per estat, destinació, transportista i molt més. Utilitzeu les estadístiques per resoldre les excepcions de lliurament, tranquil·litzar els clients i reduir les consultes de WISMO.

  Estat d'enviament estandarditzat

  Organitzeu els estats de lliurament de tots els vostres enviaments a escala global. Classifica automàticament els enviaments per 7 estats de lliurament i 33 estats secundaris a més de 1.000 transportistes a tot el món.

  Dades normalitzades del transportista

  Reuneix i compara les dades de seguiment de diferents operadors en diferents formats. Estalvieu temps en la recollida, neteja i anàlisi de dades de tots els operadors gràcies a la normalització automatitzada.

  Seguiment en temps real

  Obteniu actualitzacions d'estat immediates i automatitzades de tots els vostres operadors. Mantingueu sempre informats els vostres clients amb les últimes actualitzacions i estalvieu temps de l'agent d'assistència sense necessitat de recuperar els estats manualment.

  Autodetecció de transportista

  Eviteu errors en l'estat de l'enviament quan els números de seguiment no coincideixen amb el transportista. L'IA de AfterShip creua els números de seguiment per detectar el transportista adequat i actualitzar l'estat de seguiment de l'enviament.

 • Característiques clau

  Informe puntual

  Milloreu la vostra puntualitat per fomentar la lleialtat a llarg termini. Utilitzeu l'informe puntual per identificar els operadors (i les seves rutes i ubicacions) que tenen menys probabilitats de complir el seu SLA.

  Informe de temps de trànsit

  Exploreu el rendiment del vostre temps de trànsit de lliurament per entendre on i quan es produeixen lliuraments més llargs. Analitzeu el vostre temps de trànsit per operador, tipus de servei, regió i altres paràmetres.

  Informe d'excepcions

  Superviseu quins transportistes i rutes de lliurament tenen menys excepcions i intents de lliurament fallits. Utilitzeu les dades per ajustar la vostra estratègia d'última milla i les opcions del transportista per millorar el rendiment del lliurament.

  Informe de participació del client

  Reveleu amb quines parts de la vostra experiència posterior a la compra interaccionen els clients i, a continuació, ajusteu-lo per generar més clics i ingressos. Obteniu totes les dades, incloses les visites a la pàgina de seguiment, el CTR i les revisions d'enviaments.

  Llac de dades del portador

  L'anàlisi del rendiment històric de l'enviament entre els transportistes és crucial per millorar l'experiència del client. Traceu fins a 3 anys d'excepcions de lliurament històriques i informes de dades del transportista.

arrow_left
arrow_right

Integració perfecta

Portadors 1,035

Aprofiteu la nostra xarxa global de transportistes, serveis postals, missatgers de lliurament d'última milla, 3PL, transitaris, transportistes LTL i principals filials de transportistes, inclosos els serveis de lliurament locals.

40 plataformes

Connecteu-vos fàcilment a les nostres integracions natives amb les principals plataformes i aplicacions de comerç electrònic, com ara Shopify, NetSuite, Salesforce Cloud Commerce, Magento, Klaviyo, Zendesk i Attentive.

API Tracking i webhook

Dissenyat per a una enginyeria fàcil. Aconsegueix les API i els webhooks de seguiment multioperador més robusts per estalviar temps en les integracions de seguiment d'enviaments amb més de 1.000 transportistes a tot el món.

Com els clients de AfterShip Tracking augmenten els ingressos i la retenció

Tria el pla perfecte per al teu negoci

 • Essentials

  Key features and integrations

  from

  $11

  /mo

  Features

  • Comerç electrònic ampli integracions
  • Integració amb portadors
  • Pàgina de seguiment personalitzable
  • Notificacions Email
  • Notificacions SMS
  • Visibilitat de l'enviament i analítica bàsica
 • Pro

  Advanced tools to do more

  from

  $119

  /mo

  Features

  • API Tracking i webhook
  • Integracions Klaviyo i Atent
  • Enquesta de comentaris dels clients
  • Múltiples pàgines de seguiment
  • Pàgines de seguiment multilingües
  • Giny de recomanacions de producte
 • Premium

  Powerful AI and analytics

  from

  $239

  /mo

  Features

  • Activadors de notificacions per correu electrònic avançats
  • AI Dates de lliurament estimades predictives
  • Correcció automàtica del transportista
  • Informes puntuals i de temps de trànsit
  • Elimineu la marca AfterShip
  • Domini personalitzat per a pàgines de seguiment
 • Enterprise

  A customized plan built to scale

  Custom

  Features

  • Integracions de plataformes personalitzades
  • Enterprise inici de sessió únic (SSO)
  • Límit de velocitat de l'API personalitzada
  • API d'errors predictius d'IA
Background

Reconegut per G2.com per un servei excepcional

users-love-usmomentum-leaderleader

Més informació sobre AfterShip

The Who, What, and Where of Online Shopping in 2022.png

llibre electrònic

Qui, què i on d'Shopping en línia el 2022

09/09/2022

Buying Green_ A Primer on Shopper’s Sustainability Preferences.png

llibre electrònic

Comprar Green: una introducció a les preferències de sostenibilitat del comprador

09/09/2022

7 Tips for Reducing Shipping Costs for E-Commerce Business.png

llibre electrònic

7 consells per reduir els costos d'Shipping per a empreses de comerç electrònic

09/09/2022

Comença en només 30 minuts

Connecteu-vos amb els nostres experts després de la compra per veure com AfterShip pot transformar el vostre viatge del client.

Reserva una demostració
Comença en només 30 minuts

Milloreu tota l'experiència posterior a la compra amb el nostre programari