Background
aftership

Returns

Programari de gestió Returns

Automatització Returns que ofereix una experiència d'intercanvi i rendiments positius, optimitza els costos de retorn i reté més ingressos.

Reserva una demostració
shopify certified app badge

Confiança de les marques més grans del món

returns that retain revenue

Els compradors esperen una millor experiència de retorn

Returns són una part inevitable del viatge de comerç electrònic. Però, malgrat que els minoristes gasten molt de temps i recursos per fer-ho bé, la majoria de les vegades, comporta pèrdues. Amb AfterShip Returns, aquestes pèrdues es poden convertir en noves oportunitats gràcies a opcions flexibles d'intercanvi i reemborsament. A més, un portal d'autoservei, una xarxa global de transportistes amb opcions de lliurament i serveis de recollida ofereixen als clients comoditats completes sense limitacions geogràfiques. Converteix els clients que fan devolucions en defensors de la marca i fomenten la retenció.

Eines de retorns automatitzats que retenir ingressos i clients

 • Recupereu els ingressos retornats amb intercanvis, incentius i reemborsaments parcials.

  50%

  retenció d'ingressos amb intercanvis

  Característiques clau

  Canvi per altres articles

  Transformeu les devolucions en una experiència de compra totalment nova oferint altres articles com a intercanvi. Creeu un nou flux d'ingressos recomanant els vostres productes més venuts.

  Intercanvis incentivats

  Animeu els clients a canviar per altres articles en comptes de reemborsar-los mitjançant incentius de bonificació. Proporcioneu opcions de descomptes, enviament gratuït o crèdit addicional a la botiga a més del valor original de l'article.

  Devolució al crèdit de la botiga

  Doneu als clients un motiu per tornar a la vostra botiga i continuar la seva relació amb la vostra marca. Oferiu reemborsaments en forma de crèdit a la botiga en lloc d'efectiu.

  Devolucions parcials per paquets

  Accepteu les devolucions d'articles individuals de les compres del paquet per evitar les devolucions del paquet complet. Reemborsa el valor prorratejat dels articles o el preu mitjà de l'article del paquet.

  Devolucions a la botiga

  Afavoreix el trànsit de vianants a la teva botiga fomentant les devolucions a la botiga per a compres en línia. Creeu noves oportunitats d'ingressos a la botiga alhora que ofereixeu als vostres clients la comoditat de retorns immediats.

 • Característiques clau

  Tauler de gestió Returns

  Automatitzeu i agilitzeu el vostre procés de devolucions. Permet als vostres agents de suport revisar i processar aprovacions, reemborsaments i comandes d'intercanvi mitjançant un portal centralitzat.

  Automatització basada en regles

  Les polítiques Returns es tornen complexes: varien segons la regió, el motiu de la devolució, el valor de l'article i molt més. Automatitzeu tot el procés i oferiu mètodes d'enviament segons fluxos de treball basats en regles.

  Normes d'elegibilitat de retorn

  Eviteu el frau de devolució, les devolucions d'articles no elegibles i els conflictes del client amb el vostre equip d'assistència. Rebutja els articles automàticament en funció de regles com ara la finestra de devolució, el tipus de producte, el descompte i el correu electrònic del client.

  Resolucions automatitzades

  Elimineu el processament manual i l'error humà mitjançant l'automatització de resolucions basades en l'estat de lliurament. Supereu les expectatives dels clients en el processament de reemborsaments o reordres per fomentar la lleialtat i fomentar la recompra.

  Tauler d'anàlisi

  Descobriu oportunitats per minimitzar les devolucions mitjançant la identificació de motius i articles habituals de devolució. Analitzeu les vostres devolucions amb dades sobre la vostra taxa de devolució, la taxa de reemborsament, els articles que es retornen amb més freqüència i molt més.

 • Característiques clau

  Pàgina de devolucions de marca

  Simplifica l'experiència de devolucions del teu client. Dirigiu els vostres clients a una pàgina de devolucions d'autoservei al vostre propi domini i personalitzeu-la amb els vostres actius de marca.

  Notificació d'estat Returns

  Tranquil·litzeu els clients proporcionant de manera proactiva actualitzacions d'estat en cada etapa del retorn amb comunicacions per correu electrònic de marca. Activa les notificacions amb actualitzacions d'estat automàtiques.

  Més de 300.000 punts de recollida

  Proporcioneu comoditat amb ubicacions físiques de lliurament disponibles a diversos països. Oferiu suport per a devolucions sense capsa i sense etiqueta.

  Etiquetes d'un sol o de paquets múltiples

  Reduïu la fricció oferint etiquetes de devolució automàticament després de l'aprovació de la devolució. Permet als clients seleccionar el nombre d'etiquetes necessàries sense contactar amb el servei d'atenció al client per obtenir assistència.

  Torna Green

  Reduïu la vostra petjada de carboni i estalvieu en costos de logística inversa alhora que augmenta la satisfacció del client. Oferiu un reemborsament sense necessitat de fer una devolució d'articles de baix preu o danyats.

arrow_left
arrow_right

Integració perfecta

Xarxa global de transportistes

Aprofiteu la nostra xarxa global de transportistes per oferir serveis automatitzats de recollida de devolució, generació d'etiquetes i devolucions de lliurament. La nostra xarxa de transportistes cobreix el 95% dels clients a tot el món.

40 plataformes

Una pila tecnològica eficient és essencial per a un bon funcionament. Integrar-se perfectament a plataformes com Shopify, BigCommerce, WooCommerce, Klaviyo i Gorgias sense un llarg desenvolupament.

API Returns i webhook

Implementeu integracions independents de la plataforma amb el vostre OMS, TMS, WMS i altres sistemes. Obteniu les API i webhooks Returns més robustes per estalviar temps i recursos per a desenvolupadors.

Com els clients de AfterShip Returns augmenten els ingressos i la retenció

Tria el pla perfecte per al teu negoci

 • Essentials

  Key features and integrations

  from

  $11

  /mo

  Features

  • Generació automàtica d'etiquetes
  • Pàgina de devolucions de marca
  • Notificacions Email
  • Anàlisi Returns
  • Mètodes bàsics de reemborsament i canvi
  • Normes bàsiques d'itinerari i elegibilitat
 • Pro

  Advanced tools to do more

  from

  $119

  /mo

  Features

  • Aprovació automàtica de devolucions
  • Creeu ordres de canvi en 1 clic
  • Pàgina de devolucions multilingüe
  • Mètodes de retorn avançats
  • Llista de permisos i llista de bloqueig
  • Reemborsament al crèdit de la botiga (Shopify Plus)
 • Premium

  Powerful AI and analytics

  from

  $239

  /mo

  Features

  • Reemborsament automàtic
  • Canvi per altres articles
  • Oferiu crèdit addicional per als intercanvis
  • Normes avançades d'elegibilitat
  • Pàgina de devolucions incrustada
  • Webhook Returns
 • Enterprise

  A customized plan built to scale

  from

  Custom

  Features

  • Integracions personalitzades d'ERP i operador
  • Enterprise inici de sessió únic (SSO)
  • API Returns
  • Devolució parcial dels articles empaquetats
  • Límit de velocitat de l'API personalitzada
Background

Reconegut per G2.com per un servei excepcional

users-love-usmomentum-leaderleader

Més informació sobre AfterShip

The Who, What, and Where of Online Shopping in 2022.png

llibre electrònic

Qui, què i on d'Shopping en línia el 2022

09/09/2022

Buying Green_ A Primer on Shopper’s Sustainability Preferences.png

llibre electrònic

Comprar Green: una introducció a les preferències de sostenibilitat del comprador

09/09/2022

7 Tips for Reducing Shipping Costs for E-Commerce Business.png

llibre electrònic

7 consells per reduir els costos d'Shipping per a empreses de comerç electrònic

09/09/2022

Comença en només 30 minuts

Connecteu-vos amb els nostres experts després de la compra per veure com AfterShip pot transformar el vostre viatge del client.

Reserva una demostració
Comença en només 30 minuts

Milloreu tota l'experiència posterior a la compra amb el nostre programari