Background
aftership protection

Protection

Programari de protecció Shipping

Protecció d'enviament de classe mundial que captura els ingressos perduts, augmenta la satisfacció del client i optimitza les operacions de reclamacions.

Reserva una demostració

Impulsat per

insureshield logo

Confiança de les marques més grans del món

procreator ux design studio vzjjpuksk unsplash

Els compradors volen resolucions més ràpides per als incidents d'enviament

Amb l'augment del nombre de paquets perduts, robats i danyats, l'assegurança d'enviament no és un concepte nou. Malauradament, quan es tracta de fer reclamacions, la majoria de les vegades es tradueix en disputes, processaments llargs i períodes d'espera interminables.

Impulsat per InsureShield®, AfterShip Protection ofereix una millor cobertura, una resolució ràpida i una gestió de processos flexible. Només heu d'oferir el complement als clients quan compren a la vostra botiga i podreu salvar el vostre negoci de pèrdues financeres innecessàries, mentre els vostres clients gaudeixen de tranquil·litat.

Protecció del paquet que impulsa la satisfacció del client

 • Creeu un procés de resposta ràpida i proporcioneu una cobertura completa per reduir la pèrdua de clients.

  95%

  alta taxa d'èxit de reclamació

  Característiques clau

  Alt percentatge d'èxit de reclamació

  Col·labora amb un proveïdor d'assegurances reconegut i ofereix millors experiències als clients quan el seu paquet es perd, es fa malbé o es pirateja el porxo. Les dades d'InsureShield mostren que el 95% de les reclamacions estan aprovades.

  Aprovació ràpida de reclamacions

  No feu que els clients esperen l'aprovació de les reclamacions. AfterShip Protection utilitza InsureShield com a proveïdor d'assegurances d'enviament de confiança. Les seves reclamacions s'aproven dins dels 4 dies següents a la presentació (de mitjana).

  Cobertura de valor total

  Recupereu els costos incorreguts, donada la necessitat d'agilitzar l'enviament dels articles de substitució. AfterShip pagarà fins a un 20% del valor de la llista de mercaderies per compensar els costos incrementals de reenviament.

  Cobertura global

  Protegiu els enviaments dels vostres clients mentre volen, naveguen o passegen per tot el món. Es cobreixen tant els enviaments nacionals com internacionals, des de qualsevol lloc a qualsevol lloc.

  Cobertura entre operadors

  No us preocupeu per amb qui feu l'enviament, tots els lliuraments dels clients són elegibles per a la cobertura. Les mercaderies en qualsevol embalatge, que es mouen amb qualsevol transportista, per qualsevol carril es poden protegir.

  No cal informe policial

  Construeix una relació de confiança amb els teus clients. Assegureu-los que les reclamacions de protecció per a la pirateria del porxo no requeriran un informe policial per resoldre's.

 • Característiques clau

  Protection al carretó o a la caixa

  Permet als clients prendre el control de les seves pròpies experiències de compra. Doneu-los totes les oportunitats per protegir la seva comanda activant la protecció d'un sol clic al carretó o a la caixa.

  Tarifes assequibles

  Atreu els teus clients perquè optin per la cobertura amb preus accessibles. La nostra cobertura només costa al voltant de l'1,5% del valor protegit, cosa que la converteix en una opció fàcil en la majoria de comandes.

  Centre de resolució d'autoservei

  Proporcioneu als clients un portal senzill i fàcil d'utilitzar on poden presentar reclamacions. Permet-los seleccionar el tipus de problema, carregar documents de suport i triar un mètode de resolució preferit.

  Resolucions automatitzades

  Compenseu ràpidament els clients ansiós enviant automàticament un reemplaçament o un reemborsament en qualsevol moment del procés de reclamació. Activar una resolució en l'enviament, l'aprovació o el rebut del pagament.

 • Característiques clau

  Portal de gestió de reclamacions

  Gestioneu la vostra cobertura i les reclamacions dels clients directament mitjançant un únic portal centralitzat. Consulteu l'estat de la reclamació per executar de manera ràpida i senzilla les resolucions adequades.

  Enviament manual o automàtic

  Prendre el control de les reclamacions dels clients. Milloreu la taxa d'èxit de les reclamacions interceptant i millorant les reclamacions dels clients, o estalvieu temps permetent-los dirigir-se directament a l'asseguradora.

  Notificacions d'estat de reclamació

  Manteniu els vostres agents d'assistència al dia amb la informació més recent per a totes les vostres reclamacions. Rebeu notificacions per correu electrònic per obtenir actualitzacions, inclòs quan es denega o s'aprova una reclamació, o si calen més documents.

arrow_left
arrow_right

Integració perfecta

Integracions de múltiples plataformes

Integreu-vos perfectament i elimineu la reentrada manual de dades amb plataformes com Shopify i Shopify Plus sense un llarg desenvolupament. Amb un sol clic, obteniu la protecció per al vostre negoci de Shopify.

Protection FOC

Dissenyat per a una enginyeria fàcil. No dubteu a integrar l'API Protection amb la vostra pila tecnològica actual i extreure automàticament les dades rellevants al vostre propi sistema.

Preus personalitzats a mida del teu negoci

Enterprise

Assegureu les comandes contra pèrdues

Personalitzat

Què us espera:

Features

 • Enterprise SLA
 • Gestor de comptes dedicat
 • Revisions trimestrals del compte

Features

 • Integració personalitzada
 • Límit de velocitat de l'API personalitzada

Vegeu quant estalviareu amb AfterShip Protection

Comparació de proveïdors d'assegurances

UPS

UPS/FedEx

AfterShip Protection

Per un paquet de 200 dòlars

Pagueu 2,45 $

Pagueu 3,00 $

El client paga entre 2 i 3 dòlars

Comissió

-

-

10% de la prima

Reclama la dificultat

Complicat

Complicat

Fàcil

Fes el pagament

Setmanes

Setmanes

Dies

Operadors admesos

Propi

Propi

Tots

Calculadora d'estalvi

$100

5,000

Save up to

$4,000 USD / year

Background

Reconegut per G2.com per un servei excepcional

users-love-usmomentum-leaderleader

Més informació sobre AfterShip

The Who, What, and Where of Online Shopping in 2022.png

llibre electrònic

Qui, què i on d'Shopping en línia el 2022

09/09/2022

Buying Green_ A Primer on Shopper’s Sustainability Preferences.png

llibre electrònic

Comprar Green: una introducció a les preferències de sostenibilitat del comprador

09/09/2022

7 Tips for Reducing Shipping Costs for E-Commerce Business.png

llibre electrònic

7 consells per reduir els costos d'Shipping per a empreses de comerç electrònic

09/09/2022

Comença en només 30 minuts

Connecteu-vos amb els nostres experts després de la compra per veure com AfterShip pot transformar el vostre viatge del client.

Reserva una demostració
Comença en només 30 minuts

Milloreu tota l'experiència posterior a la compra amb el nostre programari